Steffan Winkelhorst
26 jaar
6 maart 1992
1 meter 87
82 kg

E-MAIL:           info@steffanwinkelhorst.com

ShowSKI

Steffan als Inspiratie Sport Spreker!

BLOG Rotary presentatie

Steffan als Inspiratie Sport Spreker!

Dinsdag jl. was Steffan te gast bij de Rotary Club Hengelo waar hij een presentatie verzorgde. Hier vertelde Steffan een bijzonder verhaal over hoe hij zijn ultieme droom wil bereiken: Op naar de Olympische Spelen in 2022!

In de presentatie vertelt Steffan enthousiast over dat hij steeds dichter bij het punt komt dat zijn droom werkelijkheid wordt. Hij gaf aan dat deze weg niet makkelijk is, dat het soms eenzaam voelt, maar dat het des te belangrijker is om te weten dat hij er niet alleen voor staat. Hij bespreekt de randvoorwaarden die essentieel zijn om de top te kunnen bereiken en het verschil tussen de wereldtop en de sporters daar net achter. Zo kan het beschikken over voldoende en goede skimaterialen, een serviceman, een fysio en een partnership net dat verschil maken. Hij vertelt hoe het voelt wanneer 70.000 skiliefhebbers je aanmoedigen en je met 4g krachten op je lichaam met hoge snelheid van de berg afkomt. Alles komt samen onder het motto:

“Together we’ll make the impossible possible!”

Waarom Steffan Winkelhorst als spreker? Een inspirerend verhaal waar geen enkele berg te hoog lijkt voor de top skiër uit Twente. Hij heeft een heldere droom, die hij met vallen en op staan, stap voor stap, realiseert. In zijn verhaal neemt hij je mee hoe hij de top van het wereld skiën bestormt. De ijzeren wil die hij heeft om alles uit zichzelf te halen om als eerste Nederlander sinds1952 deel te nemen aan de Olympische Spelen, inspireert iedereen! Een bijzonder verhaal van een topsporter uit het land zonder bergen en weinig sneeuw, maar met bergen ambitie!

Zoekt u een manier om uw klanten, werknemers of relaties te inspireren of wilt u meer informatie? Gebruik het contactformulier op deze website, mail naar info@sport2inspire.nl of bel met 053-8200927.