Steffan Winkelhorst
26 jaar
6 maart 1992
1 meter 87
82 kg

E-MAIL:           info@steffanwinkelhorst.com

SW actie4 blog header

Global Racing

a

Global Racing

Na twee succesvolle jaren bij Ski Racing Nederland is het tijd om een andere richting in te slaan. De randvoorwaarden realiseren bij Ski Racing Nederland was niet mogelijk, dus is het tijd voor iets nieuws.

De laatste stap richting de wereldtop is altijd het lastigst en de randvoorwaarden moeten goed zijn om die laatste stap te maken.

Volgend seizoen sluit ik mij daarom aan bij Team Global Racing. Een internationaal georiënteerd team bestaande uit Belgen, Zwitsers, Oostenrijkers, een Australiër en twee Nederlanders, Maarten Meiners en ik. Samen met de trainers Paul Epstein (USA) en Jukka Leino (FIN) willen we allemaal excelleren in de wereldtop. Paul en Jukka hebben beide ervaring met het begeleiden van skiërs in de World Cup. Die expertise gebruik ik graag om ook op dat niveau te komen.

Een nieuwe weg inslaan is altijd spannend. Garanties zijn er niet en je kunt nooit helemaal voorspellen hoe de samenwerking zal uitpakken. Paul gaf mij een goed gevoel over zijn visie en ik denk dat we samen iets heel moois kunnen bereiken.

Uiteraard wil ik Ski Racing Nederland bedanken voor de inzet de afgelopen twee seizoenen. Het programma gaf mij een goede basis om te komen waar ik nu ben. Ik wil Niels en Bas bedanken voor de training en begeleiding. Ik ski beter dan ooit, en zonder jullie expertise was dit niet mogelijk.

Steffan

.