Steffan Winkelhorst
26 jaar
6 maart 1992
1 meter 87
82 kg

E-MAIL:           info@steffanwinkelhorst.com

SW actie header

Be part of a dream!

a

Be part of a dream!

Ondanks het warme weer sta ik ook in de zomer op de latten. Op de gletsjers in de alpen bereid ik me voor op het komende skiseizoen. Daarnaast wordt er ook hard gewerkt aan o.a. de conditie en kracht. Dit doe ik allemaal om het seizoen zo succesvol mogelijk te maken.

Daarnaast is er nog een ander aspect wat de mate van succes beïnvloed. Dat is geld. Skiën is een dure sport wat veel geld kost. Reiskosten, hotelovernachtingen, startgeld voor wedstrijden en het salaris van de trainer zijn een paar voorbeelden die betaald moeten worden. Doordat ik geen steun meer krijg van de NskiV moet ik dit allemaal zelf bekostigen. Om bij de absolute wereldtop te komen moet ik de trainingsomstandigheden opzoeken die ik in de wedstrijden tegen kan komen. Tijdens wedstrijden heb ik vaak alleen een trainer mee. Deze zijn voor mijn trainingsgenoten vaak van te hoog niveau (bijvoorbeeld Europacups). Het salaris moet ik dan helemaal zelf betalen, want normaal wordt dat gedeeld onder meerdere skiërs. De Universiade bijvoorbeeld is dit jaar in Kazachstan. Niet dichtbij dus. Simpel gezegd het is duur.

Om dit allemaal te betalen ben ik op zoek naar sponsoren. Mensen en bedrijven die mij hiermee willen ondersteunen. Uiteraard kan ik ook wat voor u betekenen. Uitingen van logo’s, vermeld worden op de website en sociale media. Een skiclinic voor uw bedrijf. Noem het maar op.

Als u mij graag zou willen sponsoren of ondersteunen neem dan graag contact op via info@steffanwinkelhorst.nl. Be part of a dream!!

Daarnaast wil ik Fischer hierbij alvast bedanken voor de ondersteuning voor dit jaar. Zonder goede ski’s is het onmogelijk om snel te zijn op de piste. Hier ben ik heel erg blij mee.

Steffan

Steffan