Steffan Winkelhorst
26 jaar
6 maart 1992
1 meter 87
82 kg

E-MAIL:           info@steffanwinkelhorst.com

SW actie header

Steffan bindt de latten weer onder

Voor het seizoen 2016/2017
a

Steffan bindt de latten weer onder

Voor het seizoen 2016/2017 zal Steffan zich weer volledig storten op een topsportcarrière en zich aansluiten bij Ski Racing Nederland onder begeleiding van Bas Huikeshoven. Steffan heeft hiertoe besloten na de goede resultaten in de trainingen en wedstrijden eind maart begin april. “De 3e plaats in de 2e run op het Oostenrijks Kampioenschap verbaasde mij wel en dit gaf mij het vertrouwen dat ik nog steeds een goede skiër kan worden. Het jaartje rust heeft er denk ik voor gezorgt dat ik weer fris in mijn hoofd ben en dan zie je dat ik met de beste mee kan ondanks dat ik nu niet fit ben”, aldus Steffan.

“Nu moet ik natuurlijk weer topfit worden en met de juiste begeleiding zie ik mijzelf  in de toekomst tussen de wereldtoppers staan.”